Door naar hoofdinhoud
facebook icon twitter icon youtube icon
back to overview hover image back to overview

Jachtbouw

In geen enkele branche worden zulke hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en uitstraling van (eind)producten en onderdelen als in de jachtbouw. Klanten hebben specifieke wensen en eisen en nemen alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt dus ook voor de oppervlaktebehandeling en -kleuring van zowel de jachten als de vele scheepsonderdelen en -producten. Door de jaren heen heeft Rowit zeer specialistische kennis en ervaring opgebouwd. Projecten in toonaangevende scheepsbouwlanden zoals Engeland, Italië en Nederland hebben hier aan bijgedragen.

Waar snelheid bij het spuiten en drogen in de automotive-branche de hoogste eis is, daar staat bij jachtbouw kwaliteit en uitstraling op de eerste plaats. Klanten nemen enkel en alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit. Dat betekent een specifieke aanpak ten aanzien van de oppervlaktebehandeling en -kleuring van een jacht en de daarbij behorende scheepsonderdelen en -producten. Ook bij de jachtbouw is maatwerk leidend. Zo heeft de tot nu toe grootste door ons geproduceerde cabine een afmeting van 100 meter lang, 30 meter breed en 28 meter hoog.
Ook voor het curen en spuiten van composieten passen wij de allerbeste technieken toe en putten wij uit onze zeer ruime ervaring.
Of het nu gaat om 60 meter lange masten voor boten die deelnemen aan races als de Volvo Ocean Race of om luxe- en superjachten, Rowit levert de juist spuit-, droog- en hardingscabines. Deze gespecialiseerde hardingsmachines kunnen 12 uur lang onafgebroken op 140°C gestookt worden.

Projecten

Productgroepen

Meer weten over onze producten?

Jos en het gehele Rowit-Team helpen uw graag verder.

E-mail Jos
Arrow icon
This part is not translated yet...

Composiet

Branches