Door naar hoofdinhoud
facebook icon twitter icon youtube icon
back to overview hover image back to overview

Automotive

De automotive-branche is volop in beweging. Nieuwe technieken en materialen doen in snel tempo hun intrede. Doordat voertuigen uit verschillende materialen bestaan zoals aluminium, carbon, kunststof en meer, worden steeds hogere eisen gesteld aan de oppervlaktebehandeling. Dit heeft consequenties voor het kleur- en droogproces, en daarmee ook voor de cabines waarin dit gebeurt.

Efficiƫnter werken en kortere doorlooptijden vormen een steeds grotere uitdaging voor de automotive-branche. Zo ervaren bijvoorbeeld schadeherstelbedrijven mobiliteitsdruk door hun opdrachtgevers. In de branche betekent tijd letterlijk geld. Daarom denkt Rowit graag mee op het gebied van routing, lay-outs, het gebruik en de plaatsing van spuit- en droogcabines. Opdrachtgevers worden vaak al nauw bij die ontwerpprocessen betrokken.
Rowit volgt de relevante ontwikkelingen in de automotive-branche op de voet. Ook de ontwikkelingen op eigen vakgebied houdt Rowit nauwlettend in de gaten. Daarom werkt bijvoorbeeld het Rowit ontwerpteam altijd met de meest geavanceerde software en worden in de productiehal diverse innovatieve technieken gebruikt.

Projecten

Productgroepen

Quote icon

Iedere dag heb ik te maken met verschillende branches. Het contact met de klant, de aannemer en alle andere partijen maken mijn werk afwisselend.

Jos,

Meer weten over onze producten?

Jos en het gehele Rowit-Team helpen uw graag verder.

E-mail Jos
Arrow icon
This part is not translated yet...

Jachtbouw

Branches