Door naar hoofdinhoud
facebook icon twitter icon youtube icon
This part is not translated yet...

Over ons

Sinds de oprichting in 1978 heeft Rowit al vele spuitcabines in tal van branches en sectoren opgeleverd. Inmiddels mogen we vele gerenommeerde opdrachtgevers tot onze klanten rekenen. Van koffiezetapparaat tot vrachtauto, van vliegtuigonderdeel tot luxe jacht, als het gespoten, gedroogd of gehard wordt in een Rowit-cabine is het altijd strakker, sterker en duurzamer. Dit illustreert de kennis en ervaring van Rowit.Bekijk branches
This part is not translated yet...

Modulair en op maat

Cabines van Rowit worden altijd op maat gemaakt. Daardoor zijn alle afmetingen, ook afwijkende en vele toepassingen mogelijk. Door de modulaire opbouw van haar cabines, kan Rowit tegemoet komen aan alle grote en kleine wensen. Dat kan met onze mobiele cabine zelfs bij u op locatie.

This part is not translated yet...

Energie-efficiënt

Spuitprocessen zijn water- en energieverslindende installaties. Daarom is Rowit voortdurend op zoek naar energie-efficiënte oplossingen en innovaties. Dat heeft er in geresulteerd dat onze apparatuur het meest geavanceerd en energiezuinig is op de markt. Voorbeelden hiervan zijn de Rowit-jet, hét aanblaassysteem voor watergedragen lakken, frequentie geregelde ventilatoren, LED-verlichting en Touch screen-bedieningspanelen.

Vacatures

Frontoffice medewerker / Management assistent
In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Je ontvangt klanten en leveranciers aan de balie, beantwoord de telefoon en de algemene mail. Verder ondersteun je de directie/verkoop met het uitwerken van offertes en assisteer je bij administratieve werkzaamheden.
Download

Meer weten over onze producten?

Jos en het gehele Rowit-Team helpen uw graag verder.

E-mail Jos